Ääni, video ja kuva

(HUOM! Rullaa alaspäin nähdäksesi kaikki tämän aihepiirin koulutukset)


Digisarjakuva -työpaja

Aika: 31.1.2017 klo 13-15
Paikka: Kartanonkosken koulu, Tilkuntie 15, 01520 Vantaa
Kouluttajat: Harri Huhtala ja Asta Holopainen
Kohderyhmä: Perusopetuksen opetushenkilöstö
Ilmoittautuminen koulutukseen: Ilmoittaudu koulutukseen OsumassaJos ilmoittautumisessa on ongelmia, ole yhteydessä Service Deskiin (p. 22735). Lisätietoja voit kysyä myös sähköpostitse: heli.luokkamaki(at)vantaa.fi.

Koulutuskuvaus: Koulutuksessa tutustutaan tableteilla ilmaiseen sarjakuvaohjelmaan ja tehdään sarjakuvia sekä kuvaamalla että piirtämällä. Työpajassa käydään myös läpi miten oppilaiden tekemät sarjakuvat saadaan talteen opettajalle sekä mietitään yhdessä miten sarjakuvia voisi hyödyntää eri oppiaineissa. Koulutusryhmään otetaan enintään 15 osallistujaa. Osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä.


Animaatiotyöpaja

Aika: 14.2.2017 klo 13-16
Paikka: Peltolan koulu, Lummetie 27, 01300 Vantaa
Kouluttajat: Petri Lassi ja Sanna Valkonen
Kohderyhmä: Perusopetuksen petushenkilöstö
Ilmoittautuminen koulutukseen: Ilmoittaudu koulutukseen Osumassa. Jos ilmoittautumisessa on ongelmia, ole yhteydessä Service Deskiin (p. 22735). Lisätietoja voit kysyä myös sähköpostitse: heli.luokkamaki(at)vantaa.fi.

Koulutuskuvaus: Animaatioelokuvan tekeminen mobiililaitteilla (tabletit ja kännykät) on helppo, hauska ja innostava tapa oppia asioita. Animaatiota voi käyttää oikeastaan missä tahansa oppiaineessa kuvaamataiteesta äidinkieleen ja historiasta biologiaan myös eri oppiaineita integroiden. Työpajassa osallistujat tekevät yhteistoiminnallisesti pienen animaatioelokuvan mobiililaitteiden avulla. Koulutukseen otetaan enintään 22 osallistujaa. Osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä.


Videotyöpaja

Aika: 11.4.2017 klo 13-16
Paikka: Peltolan koulu, Lummetie 27, 01300 Vantaa
Kouluttajat: Petri Lassi ja Sanna Valkonen
Kohderyhmä: Perusopetuksen opetushenkilöstö
Ilmoittautuminen koulutukseen: Koulutukseen ilmoittaudutaan OsumassaJos ilmoittautumisessa on ongelmia, ole yhteydessä Service Deskiin (p. 22735). Lisätietoja voit kysyä myös sähköpostitse: heli.luokkamaki(at)vantaa.fi.

Koulutuskuvaus: Toisille suullinen ilmaisu on helpompaa kuin kirjallinen – ota avuksi tabletti ja lähtekää tekemään yhdessä tuotoksia! Koulutuksessa opettaja saa valmiudet ohjata oppijoita suunnittelemaan, kuvaamaan ja muokkaamaan omia videoitaan koulun koneilta löytyvillä ilmaisohjelmilla. Kuvattava lopputulos voi olla vaikkapa mielipidekirjoitus, uutinen, biologian esitelmä, englanninkielinen animaatio, kokkiohjelma runebergintortun leipomisesta tai opasvideo höyläpenkin käyttöön – vain mielikuvitus on rajana. Tuo koulutukseen mukaan oma tabletti kuvausta varten. Koulutukseen otetaan enintään 15 osallistujaa. Osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

Mainokset